Annonse
00:00 - 15. mars 2019

«Hvorfor kneppes det i ulike retninger?»

Annonse

Kjære estetiker. Som hovedansvarlig for klesvasken hjemme henger jeg stadig skjorter opp til tørk på kleshengere, aller helst med den øverste knappen lukket, så plagget skal tørke uten bretter eller krøller. En dag gjorde jeg en oppdagelse jeg nå ikke kan få ut av hodet: Mine herreskjorter kneppes med venstre side over høyre, min kvinnelige samboers skjorter motsatt vei, med høyre over venstre side. Det slår meg som underlig og unødvendig. Hvorfor har det seg at knapper kneppes ulik vei for menn og kvinner?

Med vennlig hilsen forvirret knepper


Kjære forvirret knepper

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse