Annonse
00:00 - 15. februar 2019

Nyt om «Revolver-Johan» og «Springeren»

Annonse

Telefonistindene har ordet.

Hr. redaktør! Det er noget som heter dyrenes beskyttelse, men hvem tænker på at lette telefonistindenes arbeide? Forlængst skulde vi jo været avløst av maskiner, det vilde også være det eneste rette. Normalt regnes 160 ekspeditioner pr. telefonistinde pr. time. En av de sidste dage var der av 1 telefonistinde sat 600 forbindelser på to timer.

Gullaug Lereim, f.t. formand.


 

Per Springer

Holmestrand: Per Springer vil ikke tilstå nogen av indbruddene i Hof i fjor sommer. Per Springer skal siden stå tilrette flere andre steder i landet for indbrud.


 

Forbud mot undervandsbåtene.

London. Til Daily Mail meldes fra Paris: Marinekyndige anser at undervandsbåten helt må utryddes. Når man har kastet undervandsbåten på søppelhaugen, er det meningen at Nationernes forbund skal anbefale økonomiske våben istedetfor alle andre våben i fremtidige kriger.


 

Rømlingen fra Akershus.

Politiet er fremdeles ikke kommet på sporet av hvor «Revolver-Johan» holder sig skjult.


 

En djævelsk sammensværgelse.

London: Fra ansvarlig autentisk hold har Daily Express mottat en meddelelse som avslører de britiske bolsjevikers planer. Disse går ut på å underminere statsbygningen ved industriel uro, direkte aktion og streiker. Streikene i Belfast, Clyde og London betraktes av bolsjevikerne ikke som selve revolutionen, men som en viktig kostumeprøve i liten målestok.


 

Revolver-Johans pågripelse.

500 kr. utloves for pågripelse av eller oplysninger som kan lede til pågripelse av den rømte Johan Adolf  K r i s t i a n s e n .


 

«Springeren»

Per Springer, hvis borgerlige navn er Peder August  P e d e r s e n , har også denne gang utgit sig for urmaker og har da mottatt ure til reparation. Der løber stadig ind anmeldelser fra de forskjelligste kanter.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse