Annonse
00:00 - 15. februar 2019

«Er nyhetsankrene oversminket?»

Annonse

Kjære Estetikeren. Jeg har plutselig begynt å henge meg veldig opp i hvordan «the grande dames» i NRK-studioene ser ut. For har de ikke veldig mye sminke sammenlignet med resten av befolkningen eller det rådende trendbildet? Riktig nok er Nina Owing og Anne Lindmo ikke superunge lenger, men de virker stilbevisste nok til å ha fått med seg at idealet nå er mindre sminke – og kanskje også en mer «ujålete» stil også når det gjelder hår og klær? Jeg mener ikke at de skal bytte over til normcore, men likevel: Har de riktig styling når de har som jobb å vise at de henger med i samtiden? Eller er det ikke det nyhetsankere og programledere skal når det gjelder akkurat utseendet?

Hilsen Nina Owing-fan, bare så det er sagt
 

Kjære Nina Owing-fan. Ja, hvem kan stå imot den svale hjelmen, de distingverte kinnbeina, de dype øyehulene og buksebena formet som et par smale, sterke sigarillos?

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse