Annonse
00:00 - 11. januar 2019

«Hvor er kokebøkene for sånne som meg?»

Annonse

Kjære Gastronomen

Jeg er opptatt av mat, liker å lese om mat, lage mat og ikke minst spise mat. Jeg har likevel et begrenset matbudsjett. Jeg jobber deltid, og er avhengig av upålitelige frilansinntekter for å i det hele tatt få det til å gå rundt. Derfor er ikke jeg blant dem som føler en indre jubel når jeg leser om en ny årgang i Burgund. Jeg vet også hva prisen er for den ene klypen med basilikumblader i en oppskrift. Det er 45 kroner, og da må jeg kjøpe en hel urtepotte som kommer til å være død i overmorgen.

 Jeg savner påfyll. Hva er de beste smakfulle tipsene for å leve billig? Hvor er de inspirerende kokebøkene for sånne som meg?

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse