Annonse
00:00 - 21. desember 2018

«Hvorfor er de stygge nissene overalt?»

Annonse

Kjære Estetikaren

Eg har undra meg over nissetypen som har pryda ymse norske juleutstillingar sida eg var lita; ofte med ei motorisert grautarm etande ur eit botnlaust grautfat. Det eg lurer på er: kvifor er denne spesifikke nissetypen så utbreidd i Norge når dei er så himmelropande stygge?! Ser også at dei ofte frekkar seg til med noko som liknar setesdalsstakk – min eigen bunad; er desse nissane norske, trur du, eller er også dette eit amerikansk påhitt i norsk innpakning?

Helsing nissehatar

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse