Annonse
00:00 - 16. november 2018

«Hva er god sjakk-mat?»

Annonse

Vi har invitert en del venner til sjakktemafest under sjakk-VM. Jeg vil gjerne at festen skal være gjennomført, og jeg har lyst til å imponere vennene med mat som bare består av svarte og hvite ingredienser. Jeg har allerede tenkt å lage en kake med hvit og mørk topping, formet som et sjakkbrett. Jeg har også tenkt å la gjestene få velge mellom black russian og white russian som velkomstdrink. Men jeg vil at også hovedretten skal speile spillet. Jeg har vurdert å servere et hvitt potettårn med svartsvidd kjøtt av hest (konge, dronning, bonde og løper er vanskeligere å få tak i), men jeg synes ikke ideen sitter helt. Og må vi ikke ha noen grønnsaker til? I skrivende stund tenker jeg at det kunne være gøy å lage 64 tapasretter og plassere dem som et sjakkbrett på bordet, men jeg vet ikke om jeg greier å finne så mange svarte og hvite ingredienser som samtidig smaker godt. Heslige oreokjeks er uaktuelt Har du noen innspill? Alle ideer mottas med takk.

Hilsen Hvit dronning til d5

 

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll