Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Tyskland bøyer seg. Peder Springer kan være på ferde.

Morgenbladet 13., 17. og 21. oktober 1918.

Annonse

Tyskland bøier sig for Wilsons krav.

I tre dage har nu verden ventet på det tyske svar på præsidentens spørsmål. Inat kom det. Det er ikke undertegnet av rikskansleren, men av den nye utenriksminister dr. Solf. Det er kort og greit og synes ikke at gi rum for misforståelse. Tyskland er villig til at rømme de besatte landområder.
 

Er Peder Springer på færde?

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll