Annonse
00:00 - 19. oktober 2018

«Jeg er blitt helt hekta på eltefrie brød»

Annonse

Kjære gastronomen. Jeg er blitt helt hekta på eltefrie brød etter å ha lest om det på en matblogg. Det er helt vilt hvor mye bedre de er enn brødene vi lærte å bake på skolekjøkkenet. Ingrediensene er dog mye av de samme. Hva er det som gjør de eltefrie brødene så mye bedre?

Hilsen Nyfrelst brødbaker
 

Kjære Nyfrelst brødbaker. Det er med brødbaking som med pensjon, kloakk og moderne kunst: Hvor mye du får ut av det, avhenger i hvor mye du legger inn i det. To timer fra begynnelse til slutt – enten det er på skolekjøkkenet eller hjemme – kan gi deg en stekt blanding av mel, vann, gjær og salt, men det er rett og slett ikke nok tid til å få til et skikkelig brød.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse