Annonse
00:00 - 24. august 2018

Russisk societet. Folk sover på bordene. Kjører-streik i Christiania.

Annonse

Kampen om køierne.

Der har været en voldsom trafik med hurtigrutens skibe nordover i sommer. Det er fast takst at folk ligger ikke bare på bænkene i salonen, men på spisebordene og på gulvet.
 

Larvik Bad

har oparbeidet sig et renommé som et mondænt i alle dele moderne første klasse-etablissement. Besøket av norske kurgjæster har tiltatt betydelig. Badet har i inneværende sæson bl.a været besøkt av en række høitstående personer inden den russiske societet og det politiske liv.
 

Kjører-Streiken

kommer meget ubeleilig for alle dem som nu vender hjem fra landet med store lass av alskens indbo. Iformiddag kunde man se folk som stod på bryggen ved siden av sine senge, kurvstoler, barnevogne og grammofoner og ikke visste hverken ut eller ind. Der er som før nævnt 200-300 kjørere som streiker. Og de holder streng kustus.
 

Dr. A. Lützow

en av Hamars mest populære borgere, fylder mandag 60 år. Han er like rask og ungdommelig og der er intet hos ham, som tyder på, at han går ind i det decennium, hvor man begynder at tale om støvets alder. Hadde vi flere her i landet av denne støpning, av mennesker med sund sans, som reagerer mot den skimlede surhet som griper mer og mer om sig, vilde det bli adskillig fornøieligere at leve her.
 

Tapt post.

Post til Indien, som blev indleveret her i tiden 12te-14de juni, er gåt tapt ved krigsforlis.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse