Annonse
00:00 - 17. august 2018

Blomkålsuppe

Annonse

Dugnad. Blomkål hver dag.

Etter at hedmarksbonden Heinrich Jung i forrige uke fortalte til NRK at tonnevis av hans økologiske blomkål sto i fare for å bli kastet, har Meny tatt grep for å sikre at dette ikke skjer. Butikkjeden har kjøpt hele partiet med førsteklasses blomkål, satt ned prisen, 19,90 kroner per hode, og lover god plassering og eksponering i over 200 butikker. Morgenbladets matredaksjon er selvsagt begeistret over initiativet, endelig en sjanse til å vise at vi ikke bare skriver om forbrukermakt, vi tar ansvar også! Dette er en dugnad vi gjerne er med på. Derfor: Fyll kjøleskapet, støvsug nettet for blomkåloppskrifter og send anbefalinger og erfaringer til redaksjonen. Vi tyvstartet dugnaden sist uke på denne plassen med ovnsstekt blomkål. Et gratis tips på direkten til dere som lurer på hvordan man kan få en voksen mann til å oppleve blomkålsuppe som middag, er å ha nok sprøstekt bacon ved siden av. Lykke til!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse