Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Tagliatelle med asparges og røkelaks

Annonse

Det beste varer alltid evig, så også med oppskriftene fra Margretas kjøkken, en populær spalte som levde på nest bakerste side i Morgenbladet i cirka to år frem til 2013. Den var skrevet av billedkunstneren Margreta Stølen. En av favorittene fra denne spalten er den utsøkte pastaretten som ukens anbefalte vin er prøvd ut med. Se oppskriften «tagliatelle med asparges» her. Nyttig tips: Beregn god nok tid til å lage sausen etter oppskriften. Det betaler seg, og middagsgjestene vil sukke henrykt over hvor godt det enkle kan smake.  

Tove Gravdal

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»