Annonse
00:00 - 13. juli 2018

Flyplassmat

Annonse

Det er mye mat for gourmeter å hente med hjem på tur.  

Flyplassmat kan være bedrøvelige greier, ofte dyrt, særlig på Oslo lufthavn Gardermoen. Flyreisene er dessuten blitt så billige og maten om bord så dårlig eller ikke-eksisterende at det er best å ha med seg matpakke. Men noen flyplasser har godt å by på for matglade mennesker, men da helst i vakuumpakket form. Og blant de bedre er Schiphol ved Amsterdam, hvor utvalget av nederlandsk goudaost er en fryd for en trett gane ved retur til tomt kjøleskap. Mange års flyplasserfaring har vist at det lønner seg å lete opp flyplassbutikkene som selger nasjonale spesialiteter. Da kommer til og med Gardermoen godt ut – her er det speket reinsdyrkjøtt til spiselige priser.  

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse