Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Chokoladeløse dage og de frykteligste rædselsberetninger

Morgenbladet 27., 28. og 30. juni 1918. 

Annonse

Byen får 8 chokoladeløse dage

Freia lukker i 8 dage, Bergene i 3 uker. Mangelen på råstoffe gjør sig gjældende. – Vi producerer de 60 procent som vi får sukker til, svarer direktør Throne Holst. Noget annerledes stiller saken sig for Bergene´s fabriker. – Vi mangler råstoffer i en uhyggelig grad, og det som overenskomsten lovet os fra Amerika, har vi enda ikke hørt noget til, oplyser hr. Bergene.
 

Vort nye modersmål i departementerne

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll