Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Chokoladeløse dage og de frykteligste rædselsberetninger

Morgenbladet 27., 28. og 30. juni 1918. 

Annonse

Byen får 8 chokoladeløse dage

Freia lukker i 8 dage, Bergene i 3 uker. Mangelen på råstoffe gjør sig gjældende. – Vi producerer de 60 procent som vi får sukker til, svarer direktør Throne Holst. Noget annerledes stiller saken sig for Bergene´s fabriker. – Vi mangler råstoffer i en uhyggelig grad, og det som overenskomsten lovet os fra Amerika, har vi enda ikke hørt noget til, oplyser hr. Bergene.
 

Vort nye modersmål i departementerne

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.