Annonse
00:00 - 18. mai 2018

Smaken av bestemor

Hvis en kake er kjøpt i butikken, men alle tror at den er hjemmelaget, er den da god?

En kake, muligens kjøpt og selvjustert. Foto: Arash A. Nejad / Aftenposten / NTB Scanpix
Annonse

Når korpsforeldre spiller opp til dugnad, står det strengt på innkallingen at kaken vi skal bake, «må være hjemmelaget». Hva gjør man når man er flinkere til å kjøpe enn å bake, og når kaken man baker ikke blir særlig god?

Det er vanskelig å være gourmet. Vårt motto er at man skal smake på maten og vurdere om den er god eller vond, ikke om den er gal eller riktig.

Når et produkt eller en rett som tidligere var ansett som god, er blitt vond, er det sannsynlig at det ikke handler om smak. Nå selger man syltetøy under navnet «hjemmelaget». Det skal være et slags kvalitetsstempel.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.