Annonse

Annonse

00:00 - 11. mai 2018

«Samboeren min spiller ‘Turistens klagan’ på sur kornett»

Kjære etiker. I sommer oppfordret jeg min samboer til å begynne å spille kornett, noe jeg har gjort i flere år, og finner det som en givende og inspirerende hobby. Han tok rådet til seg, og kjøpte en billig nybegynnerkornett. Problemene begynte imidlertid å melde seg da han opparbeidet seg en viss musikalsk selvtillit. For tiden ljomer lyden av sure skalaer og slagere som «Yellow Submarine» og «Turistens klagan» med største bravur gjennom de tynne panelveggene mellom rommene våre på daglig basis. Så, kjære etiker, hva skal jeg gjøre? Jeg er helt på bristepunktet, men jeg vet at meddelelsen om at jeg synes han spiller grusomt stygt vil gå kraftig utover vårt vennskap. Kan jeg takke meg selv, da det var jeg som oppfordret samboeren min til å begynne å spille?

Hilsen (foreløpig) musikkelskende kollektivboer

 

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse

Mer fra Påfyll