Annonse
00:00 - 11. mai 2018

«Samboeren min spiller ‘Turistens klagan’ på sur kornett»

Annonse

Kjære etiker. I sommer oppfordret jeg min samboer til å begynne å spille kornett, noe jeg har gjort i flere år, og finner det som en givende og inspirerende hobby. Han tok rådet til seg, og kjøpte en billig nybegynnerkornett. Problemene begynte imidlertid å melde seg da han opparbeidet seg en viss musikalsk selvtillit. For tiden ljomer lyden av sure skalaer og slagere som «Yellow Submarine» og «Turistens klagan» med største bravur gjennom de tynne panelveggene mellom rommene våre på daglig basis. Så, kjære etiker, hva skal jeg gjøre? Jeg er helt på bristepunktet, men jeg vet at meddelelsen om at jeg synes han spiller grusomt stygt vil gå kraftig utover vårt vennskap. Kan jeg takke meg selv, da det var jeg som oppfordret samboeren min til å begynne å spille?

Hilsen (foreløpig) musikkelskende kollektivboer

 

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse