Annonse
00:00 - 18. mai 2018

Med Mosbacher mot sommer

Annonse

Navn: Mosbacher Riesling Trocken 2016. Område: Pfalz, Tyskland. Varenummer: 2011901. Pris: 140 kroner. 

Når sommeren kommer, er det fint å ha en anvendelig Riesling klar i kjøleskapet til litt livsnytelse. Og er det mange som skal smake, er denne basisvinen fra Georg Mosbacher billig nok til ikke å velte månedsbudsjettet. Den er frisk og fin og god valuta for pengene. Mosbacher er tredje generasjons vinmaker i Pfalz, og hans toppviner på Polet er helt enestående. Ukens anbefaling vitner også om kvalitet, den dufter litt epler og altså av klassisk Riesling. Passer godt alene eller til enkle fiskeretter. Men ikke så velegnet til asparges, fant vi ut i et testpanel.

Tove Gravdal 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse