Annonse
13:11 - 13. april 2018

Innordna opptak

Hva skal du bli? Hva burde du ha blitt? Lei av å måtte velge selv? La vår valghatt, Innordna opptak, fikse biffen.

Annonse

Velkommen, velkommen! Du har tenkt deg inn i høyere utdanning, akkurat, akkurat. Eller kanskje du bare vil sjekke om du valgte riktig? Vel, uansett, det er bare å ta meg på, og svare på mine små spørsmål:

Data om utdanningsprogrammene kommer fra Samordna opptak, men de har selvsagt ikke ansvaret for vår kategorisering av dem eller andre feil vi må ha begått. Utvalget er alle de 1309 studiene som er åpne for opptak høsten 2018. Det finnes en eller flere veier til alle studieprogrammene. For ordens skyld: Denne testen er tøys og tull og du bør seriøst ikke overlate livsvalg til tester på internett.

Morgenbladet lagrer ingen besvarelser eller andre data om dine valg.

Og slik henger det sammen, da. Hvis du lurte.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse