Annonse
00:00 - 05. januar 2018

Vinbok som slukker sorger og tørst

Annonse

Victoria Moore: The Wine Dine Dictionary (Granta Books, 2017).

Vin til mat og mat til vin. Man øver seg og leser og lærer, men det slutter ikke å være en utfordring (om enn en morsom en!). Men så kommer altså løsningen seilende fra Granta Books. Et velskrevet, vittig og oppfinnsomt oppslagsverk fra vinskribent Victoria Moore hvor man både kan slå opp på matretter og på viner, og lese om hva som passer, og ikke minst hvorfor. En bok som slukker sorger og tørst på samme tid.

Bernhard Ellefsen

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»