Annonse
10:53 - 19. januar 2018

Bakebok

Annonse

Trevor J. Wilson: Open Crumb Mastery. For the Intermediate Sourdough Baker Selvpublisert, 2017

Ja, med dette kan det vel ikke bli mer nerdete: En selvpublisert pdf på snaue 300 sider om jakten på den luftige brødkrumme. Blant Instagrams mange surdeigsbakere er Trevor J. Wilson av de virkelig virtuose. Og i denne pamfletten går han dypt – og da mener jeg dypt! – inn i baketeknikken. Det handler om hevetider og -forhold og om håndlag med deigen. Her finner vi ikke en eneste oppskrift og ingen vitenskapelige forklaringer, men derimot erfaringene og kunnskapen til en baker som virkelig bekrefter det forfatterne bak den norske boken Surdeig fra 2015 skriver: Baking er en håndens kunnskap. La din krumme bli lett!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll