00:00 - 20. januar 2018

«Jeg ønsker meg en slåbrok. Jeg er ikke rik. Hvor skal jeg lete?»

Estetikeren svarer.

Kjære estetiker! Jeg ønsker meg en slåbrok. Jeg er av den oppfatning at visse materielle ting øker livskvaliteten betydelig, og jeg tror en slåbrok er en sånn ting, i alle fall for meg. Mine beste frokoststunder består av god kaffe, god mat, trivelige kopper og tallerkener, avis med dagens quiz, god musikk i bakgrunnen, og sist – men ikke minst – godt frokostselskap. I dette bildet mangler en slåbrok. Jeg er en kvinne med en relativt androgyn garderobe. Jeg har ikke noe klart bilde av hva slags slåbroktype jeg foretrekker. Gjerne noe sateng-opplegg. Jeg har sett for meg en herremodell, men her er jeg egentlig veldig åpen, så lenge det ikke blir for søtt og nett. Jeg er ikke rik. Hvor skal jeg lete, og hva skal jeg lete etter?
Beste hilsen Morgenfugl

 

Estetikeren: Jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg fikk min første slåbrok da jeg som noen-og-tyveåring bodde i Paris, en 40-tallsvariant med små krøllete skulderputer, og ble momentant lykkelig. Med andre ord, så tror jeg du har rett. En elegant og avslappet frokost kan selvfølgelig nytes bar, men riktig blendende blir den først med slåbrok.

Annonse