Annonse
00:00 - 12. januar 2018

«Jeg har lyst til å skifte kjønn, men tenker på mine besteforeldre.»

Annonse

Hei. Er en gutt på 20 og er kommet i et dilemma. Jeg flyttet til Oslo for ca. 1,5 år siden, og er delvis blitt mer og mer klar over min identitet. Jeg føler meg ikke lenger som en gutt og har gjerne lyst til å skifte kjønn. Men jeg er også fra et ganske avsidesliggende og «gammeldags» sted, og jeg er redd for hvordan slekta kan reagere. Foreldrene mine er veldig støttende, men jeg vet ikke om jeg kan håndtere å eventuelt bli sett ned på av blant andre besteforeldrene mine, som jeg har et ganske godt forhold til nå. Burde jeg tenke på meg selv og ikke bry meg om andres syn på meg, eller burde jeg la min kjærlighet til fellesskapet i familien få det siste ordet. Har tenkt på dette i en god stund, og har ikke klart å finne svaret.

Gutt/jente 20 år


 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»