Annonse
00:00 - 12. januar 2018

«Jeg har lyst til å skifte kjønn, men tenker på mine besteforeldre.»

Annonse

Hei. Er en gutt på 20 og er kommet i et dilemma. Jeg flyttet til Oslo for ca. 1,5 år siden, og er delvis blitt mer og mer klar over min identitet. Jeg føler meg ikke lenger som en gutt og har gjerne lyst til å skifte kjønn. Men jeg er også fra et ganske avsidesliggende og «gammeldags» sted, og jeg er redd for hvordan slekta kan reagere. Foreldrene mine er veldig støttende, men jeg vet ikke om jeg kan håndtere å eventuelt bli sett ned på av blant andre besteforeldrene mine, som jeg har et ganske godt forhold til nå. Burde jeg tenke på meg selv og ikke bry meg om andres syn på meg, eller burde jeg la min kjærlighet til fellesskapet i familien få det siste ordet. Har tenkt på dette i en god stund, og har ikke klart å finne svaret.

Gutt/jente 20 år


 

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse