Annonse
00:00 - 24. november 2017

Fest-champagne for festsesongen

Annonse

Navn: Michel Genet Brut Rosé. Område: Champagne, Frankrike. Varenummer: 1476401. Pris: 379 kroner.

Festsesongen er i gang, det er en måned igjen til julaften, og det er på tide å plukke ut godsakene fra Polets rikholdige bestillingsutvalg. Dette utvalget må være blant de beste i verden – ikke en eneste butikk i Paris tilbyr for eksempel så mange ulike typer champagne fra så mange produsenter. Fra bestillingsutvalget har jeg hentet ut en rosé-champagne fra produsenten Michel Genet. Dette er et lite, familiedrevet hus i i landsbyen Chouilly, som lager flotte, stilrene champagner. Rosé-cuvéen deres består av 20 prosent pinot noir og 80 prosent chardonnay, og er overraskende rik på smak. Fargen er delikat rosa, og i duft og smak er det både frukt og litt pepper. Ettersmaken er behagelig lang.

Passer til: fårikål.

TG

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»