Annonse
00:00 - 10. november 2017

Spis andre fri

Finnes det en diett som kombinerer egenomsorg og omsorg for andre?

Heller kålrot og persille: «Den som vil ha bare kjøtt og spiser sine venner, han blir så doven og så trøtt og får så stygge tenner.» heter det hos Thorbjørn Egner. Vi vet ikke hvorvidt arbeiderne ved denne fabrikken i kinesiske Nanjing er enige.Foto: China Photos / Getty Images
Annonse

Hva er forholdet mellom mat, etikk og frihet? Kan et avhengig menneske bli fri?

Spis deg fri heter årets bestselger på diettfronten i Norge. Boken beskriver en slankemetode for dem som er disponert for avhengighet. Vi snakker om å kontrollerte porsjonene, unngå mel og sukker og ikke spise mellommåltider. En metode for dem som trenger klare og tydelige grenser.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll