Annonse
00:00 - 03. februar 2017

Surr i gastronomien

Salvador Dalí var den sprøeste fyren skikkelig kjedelige folk visste om. Hans kokebok er en uappetittlig påminnelse om dette.

Rare greier: Få kokebøker har vært omgitt av så mye mystikk som Salvador Dalís bok. Illlustrasjon fra boken.
Annonse

Viestad forteller mer om Dalís kokkekunst på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her: 

Da han var seks år gammel, ønsket Salvador Dalí å bli kokk. Så hadde livet andre planer. I stedet for å ende på kjøkkenet, ble gutten fra Catalonia en av forrige århundres mest – ikke betydningsfulle, ikke anerkjente, ikke banebrytende, men noe for ham kanskje vel så viktig – berømte og velstående kunstnere.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse