Annonse

Annonse

00:00 - 06. januar 2017

Gyllen start på året

Navn: Cornich Orchards Gold Cider. Område: Cornwall, England. Varenummer: 5258802. Pris: 56 kroner (50 cl).

Det passer å innlede det nye året med noe friskt med lavt alkoholnivå. Og vi velger oss en sider fra Cornwall, lengst sørvest i England, der bonden Andy Atkinson har bygget opp en stor sider-produksjon på en gammel adelsgård etter at han kom dit i 1992. Denne sideren er virkelig smakfull og lekker, fint balansert mellom syre og sødme, og først og fremst frisk og leskende. Produsenten anbefaler å drikke den kald til en stor bolle med varm pasta, og det høres veldig godt ut. Den er testet ut med pannekaker servert med bacon og andre godsaker. Det var i hvert fall en god match.

TG 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll