Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Master i taco

Annonse

Taco og annen meksikansk mat har opplevd en voldsomt boost i popularitet både i Europa, Canada og USA. Maten har blitt så populær at den har blitt universitetsfag ved University of Kentucky. Og det er kanskje ikke så rart, for staten har den raskest voksende latinske befolkningen i hele USA, ifølge munchies.vice.com. Ansvarlig for studiet, Steven Alvarez, opplyser til nettstedet at følgende bøker er pensum: Planet Taco: A Global History of Mexican Food, Tacopedi, Taco USA og til slutt boken som bare omhandler tortillas: Tortillas: A Cultural History. Den siste boken bare fordi Alvarez prøver å mate inn til studentene at god taco egentlig bare er avhengig av kvaliteten på tortillaen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll