Annonse
00:01 - 15. januar 2016

Smak i Stockholm

Annonse

Restaurang Smak, Oxtorgsgatan 14, Stockholm.

Ny episode i serien restauranter i Norden, nå Stockholm: I en unnselig sidegate til Sveavägen ligger restauranten Smak, som i oktober ble kåret til årets forretningsrestaurant av nettsiden Bookatable. Stedet egner seg også for privat konsum, og utmerker seg med en meny som tilbyr retter etter nettopp ulike smaker, som sitron, sesam, ingefær, trøffel, koriander, enebær og lakris. Du kan velge så mange retter du vil, tre gjør deg passe mett, fem er et godt måltid. Kjøkkensjef er Marcus Persson, og dette smaker riktig bra i særegne omgivelser – veggene er dekket av gigantiske tepper med middelaldermotiver.  

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse