Annonse
00:01 - 15. januar 2016

Grønn uke

Annonse

Navn: Dyre gård Økologisk rød aroma ferskpresset eple. Eplemost med fruktkjøtt. Pris: 90 kroner (0,75 liter). Fås også i treliters kartong

Hvit måned, sier du? Gjør den heller grønn, og gå for eplemost laget av Rød aroma-epler dyrket på en solrik morenerygg i Østfold. Denne drikken fra Dyre gård vant forrige helg førstepremie i én av de elleve kategoriene i konkurransen Det norske måltid. Kategorien har det appellerende navnet «Årets det grønne – foredlet», og der er det drikk og syltetøy laget av frukt og bær som konkurrerer. Vi skal ikke påberope oss smaksgrunnlag til å fastslå at prisen er fortjent, altså at dette smaker bedre enn annen norsk most, men godt er det. Fin sødme og passelig syretungt, friskt og godt. Og helt økologisk laget, uten tilsatt sukker. Gratulerer til Dyre gård. 

Passer til: Pølser eller kjøttrett med honningsglaserte poteter.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll