00:05 - 17. april 2020

Norsk strømmeplattform vil ta kontrollen fra Facebook

Fra intime stuekonserter til påkostet strømmefestival: – Vi synes det er absurd at Kultur-Norge har gått i samme fella som avisene gjorde ved å åpne opp for gratisarrangementer, sier initiativtager Haakon Mathisen.

Hotell Bristol under en pandemi: Regissør Erik Treimann (t.v.) og artist Bendik HK (i sofaen) lagde nachspiel på hotellrommet under strømmefestivalen «Et helt annet sted» sin siste konsert. Skuespiller Helene Bergsholm (foran t.v.) og kostymedesigner Alva Brosten (t.h.) lagde antrekk av dyner og hotellrekvisita. En nybadet Kai Gundelach (bak t.h.) leser George Orwells 1984. Pressefoto: Michael «Mike» Ray Vera Cruz Angeles
Annonse

«On the Rocks er en litt blekere versjon av en typisk Sofia Coppola-film.»
«Samarbeid er langt fra noen garanti for stor kunst, men av og til kan det gå riktig fint.»