00:05 - 17. april 2020

Kvinnekamp blir utkledningsfest

En podkast blir animasjonsserie og nok en virkelighetskrim kommer ut av skapet som en helt vanlig dokumentar.

Cate Blanchett spiller hovedrollen som politikeren og forfatteren Phyllis Schlafly i «Mrs America». Foto: Sabrina Lantos / FX / HBO Nordic

THE MIDNIGHT GOSPEL

Premiere Netflix 20. april

Det ville være lett å hevde at animasjonsserien The Midnight Gospel er full av motsetninger, men sannheten er at den bygger på innsikten om at moderne mediekonsum defineres av multitasking og (tilsynelatende) idiosynkratiske sammensetninger. Serien tar utgangspunkt i en virkelig podkast, Duncan Trussell Family Hour, hvor stand up-komikeren Trussell intervjuer berømte og mindre berømte mennesker om filosofi, psykologi, religion, rus, kunst, meditasjon og døden. I The Midnight Gospel spiller Trussell den interdimensjonelle podkasteren Clancy, og hver episode er konstruert rundt en redigert samtale fra Duncan Trussell Family Hour, som legges i munnen på Clancy og de underlige skapningene han møter når han utforsker fremmede verdener på jakt etter innhold.

Annonse