07:55 - 04. mai 2020

Komedien metoo

Louis C.K.s siste standup-forestilling gjør seksuell trakassering til en flau, personlig skavank, skriver Elise Dybvig.

Louis C.Ks nye standup-forestilling forsøker å overbevise om at det morsomste og mest interessante perspektivet i rommet fremdeles tilhører ham. Her fra en tidligere forestilling. Foto: Stephen Lovekin / Rex / NTB scanpix

I vanskelige tider hjelper det å le. Det sa pressemeldingen som kunngjorde at den amerikanske komikeren Louis C.K. har en ny standup-forestilling tilgjengelig på hjemmesiden sin: Sincerely Louis CK.

Forestillingen, som skal ha blitt filmet like før koronatiltakene la humorklubber øde, åpner med at Louis C.K. kommer ut på scenen til tilropene «Louis, Louis, Louis». Ikledd svart t-skjorte og blå jeans smiler han tilbake, plukker mikrofonen fra stativet og spør:

– Hvordan har de siste par årene vært for dere?

Annonse