00:00 - 03. januar 2020

Med ønske om et satans godt nytt år

Det nye året ringes inn med satanisk dødsmesse i Oslo. Arrangør? Anlov P. Mathiesen, tidligere redaktør for gatemagasinet =Oslo.

Arrangøren: Anlov P. Mathiesen ønsket å skape noe spennende på en tid av året hvor det er dødt og folk er deppa og blakke. Her står han på scenen med bandet Acarash under en konsert i Bergen i 2018. Foto: Jarle H. Moe / Gonzalez Photo / NTB scanpix

– Hva skjer på den sataniske vinterdødsmessen som du arrangerer på Blå i Oslo 3. og 4. januar?

– Den ble startet i fjor, og ideen var enkel: skape noe spennende på en tid av året hvor det er dødt og folk er deppa og blakke – i en sjanger og et miljø hvor det er mye raringer, som for øvrig er veldig fint. Vi har invitert relevante band fra metalscenen, og snust opp ting som er spennende og nytt, og dratt inn forskjellige kunstformer. Festivalen er den klassiske metalgreia med satan og død og fordervelse, men med et skjult, positivt budskap i vintermørket, pakket inn i satanisk og okkult vinkling.

– Et skjult, positivt budskap pakket inn i satanisk og okkult vinkling?

Annonse