00:00 - 06. desember 2019

2010-tallet var tiåret da det å se tv-serier ble en jobb, skriver Aksel Kielland.

2010-tallet var tiåret da det å se tv-serier ble en jobb, skriver Aksel Kielland.

Strømmere: Der 00-tallet skapte en ny type tv-serie, skapte 10-tallet en ny publikumsrolle. Her: Merethe Tangstad Knøfler (33) og Emilia Fredrikke Tangstad Knøfler (6), fra den norske fotografen Maud Lerviks prosjekt «Streamere». – Jeg og familien min streamer ganske ofte, sier Merethe Tangstad Knøfle. - Både når jeg trener, lager mat eller i sengen rett før vi skal legge oss. Når jeg trener er det for å glemme at jeg trener, og da ser jeg gjerne på noe underholdende som Jane the Virgin eller Pretty Little Liars. Foto: Maud Lervik / Politiken
Annonse

«On the Rocks er en litt blekere versjon av en typisk Sofia Coppola-film.»