12:17 - 11. oktober 2019

Dette lærte jeg av Brad og Leo

For skuespillere kan kinosalen være et klasserom. Vi tok med Ingrid Bolsø Berdal, aktuell med hovedrollen i Spionen, på kino for å se Once Upon A Time in Hollywood.

Ser på Tarantino: - Det virker som om han elsker det han gjør, sier Ingrid Bolsø Berdal etter å ha sett Once Upon a Time in Hollywood. Hun er aktuell med hovedrollen som skuespiller og spion Sonja Wigert i den norske storfilmen Spionen, som har premiere 18. oktober.

«Skaperglede!»

Det er skuespiller Ingrid Bolsø Berdal som sier dette, idet rulleteksten på Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood begynner. Vi har sett Leonardo DiCaprio spille rollen som den lett avdankede skuespilleren Rick Dalton, og Brad Pitt i rollen som stuntmannen hans. Filmen er et portrett av Hollywood og Los Angeles i 1969.

– Det virker som han elsker det han gjør, sier Bolsø Berdal etterpå, fra et kafébord over gata fra Saga Kino, om regissør Tarantino.

Annonse