08:28 - 14. juni 2019

Radiohead hacket

Radiohead ble hacket forrige uke, melder bandet på Instagram. «Noen» klarte å stjele vokalist Thom Yorkes arkiv med minidisker(!), og krevde 150 000 dollar for å la være å legge dette ut på nettet. Bandet kom imidlertid hackeren i forkjøpet. Denne uken la Radiohead ut hele materialet selv: 16 timer med musikk som ble spilt inn mellom 1995 og 1998, cirka samtidig som bandet laget albumet OK Computer (1997). Musikken var aldri ment for offentligheten, skriver Radiohead i uttalelsen. Materialet bare «ustadig interessant» og «veldig, veldig langt». Døm selv! På Bandcamp kan all musikken strømmes gratis eller lastes ned for 18 britiske pund de neste to ukene. Inntektene går til miljøaktivistene i Extinction Rebellion. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse