Annonse
00:00 - 26. april 2019

Den store firmafesten

Norske artister tjener mindre på utgivelser og konserter enn før. Seminarer og julebord er musikernes nye hverdag.

Krillioner: – Ofte betaler næringslivet litt bedre enn vanlige konsertarrangører, sier Oral Bee. – Krill er jo en av våre favorittvalutaer. Vi tar noen krillioner!
Annonse

Oppe på en hems på restauranten Louise på Aker Brygge sitter rapperen Oral Bee, hans makker Mr. Pimp-Lotion og operasanger Didrik Solli-Tangen og drikker prosecco. Hemsen har speil på vegger og tak, og fungerer som kveldens backstage. Nedenfor står en liten provisorisk scene, og i matsalen ved siden av, i «Kongerommet», sitter ansatte fra Aker Biomarine og spiser tapas. Aker Biomarine er en del av Kjell Inge Røkkes Aker, og driver med fangst, produksjon og salg av krill.

Trioen er smuglet inn av selskapets konsernsjef, Matts Johansen, for å opptre etter middagen som en overraskelse for de ansatte, som blant annet består av innflydde krilltrålerkapteiner fra Russland og Uruguay.

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse