Annonse
09:17 - 20. februar 2019

– Vi er en ja-kommune som hilser kapitalen velkommen

Sarpsborg, Fredrikstad, Os, Bergen, Haugesund og Sandefjord – alle vil ha «Røkke-tårnet» Bærum takket nei til.

Ordførere i flere kommune prøver å komme i kontakt med administrerende direktør Nina Jensen i REV Ocean. Her viser hun frem modellen av høyhuset World Ocean Headquarters (WOH). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix 
Annonse

«Ordfører, ta den telefonen nå!»

Slik avsluttet Anita Krohn Traaseth, tidligere direktør i Innovasjon Norge, en kronikk i Sandefjords Blad torsdag forrige uke. Nå som Bærum kommune takker nei til Røkkes 225 meter høye havsenter på Fornebu, er Sandefjord et naturlig valg for skyskraperen, mener Krohn Traaseth: «Nå må det ryddes tomt og kommuneplan asap for å gjøre plass til et høyhus!»

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse