Annonse
00:00 - 18. januar 2019

Møkkete musikkblomster

Annonse

Deerhunter: Why Hasn’t Everything Already Disappeared? 4AD/Playground, 2019

Deerhunters låt «Desire Lines» har jeg benyttet til rituell renskning av ørene hver eneste nyttårsaften siden 2010. Skrudd opp til elleve er den gitarsjokket man trenger før man på nytt griper fatt. Samtidig har låten satt resten av katalogen litt i skyggen for min del. Etter femten år har Bradford Cox & co riktignok gitt ut en rekke gode album, men med Why Hasn’t Everything Already Disappeared? kjennes Atlanta-gruppen mer aktuelle enn på lenge. En sen-karriere-bukett av møkkete musikkblomster som gjenspeiler vår tid.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse