00:00 - 11. januar 2019

Megan Fox i livsfare i Indre Østfold

I sommer meldte VG at den amerikanske skuespilleren Megan Fox, relativt kjent fra filmene om Transformers (en gjeng levende biler fra verdensrommet), var i Norge. Nå har saken tatt en dramatisk vending: Det viser seg at Fox var i livsfare i Indre Østfold. Tv-opptaket hun gjorde, skjedde nemlig «midt i Hobøl-reviret», som Nationen skriver, og videre: «Innspillingsstedet befant seg innenfor ulvesona, der miljøminister Ola Elvestuen som kjent sa nei til jakt.» Fox krevde å bli omringet av væpnede vakter. Eierne av gårdsplassen, far og sønn Gjestang, stilte opp. Smaalenenes Avis har intervjuet senior, som forteller at de to tok med hver sin børse, «med patronene lengst nede i lommen». Avsløringen faller hendig nok sammen med en større ulvemarkering i Oslo der 10 000 demonstranter støttet opp om Fox’ naturlige rett til væpnet beskyttelse. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Les Morgenbladet digitalt i 10 uker for 10 kr. Bli abonnent
Annonse