Annonse
00:05 - 07. desember 2018

Ekkokamre i nisseland

Foto: Jan Nordby / NRK
Annonse

Dagsrevyen har for lengst sluttet å være det felles leirbålet nasjonen samles rundt. Hvem ser vel på femmila lenger? Og ikke kom drassende med sjakk, du bare lot som om du fulgte med og forsto noe som helst. Nei, det siste samlingspunktet som gjør oss til én nasjon, uavhengig av alenlengde, har vært rikskringkasterens julekalendere på tv. Men i år tilbyr nrk.no hele ti (10) julekalendere parallelt: Julekongen, Theo og den magiske talisman, Jakten på tidskrystallen, Pakten, Piratskattens hemmelighet, Jul i Skomakergata, Fantorangens jul, Amalies jul, Vertshuset Den Gyldne Hale og Teodors julekalender. Dermed er det bare å avvikle nasjonen først som sist, og søke til sin julekalender-klan og vente på det store slaget.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse