Annonse
00:00 - 23. november 2018

Skulle drepe Mr Big

Annonse

At det ikke blir noen Sex and the City del 3 er kanskje ingen katastrofe med tanke på slakten som ble den andre filmen basert på den populære tv-serien til del. Denne uken kunne The Guardian bringe rapporter om hva den nå kansellerte filmen skulle handlet om. Mr Big, seriens mystiske love interest, og prototypen på en utilgjengelig mann, skulle dø i dusjen i første scene. At filmen ikke blir laget skyldes ifølge kilder The Guardian har snakket, med at Kim Cattrall, som spiller Samantha, synes det ble for mye fokus på sorg og for lite vennskap. Mens Chris Noth, som spiller mannen med det erigerte kallenavnet Mr Big, skal ha ment det i tidligere filmer ble for mye romantikk og sånt kliss.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.