Annonse
00:00 - 30. november 2018

Renessansemennesket Neymar

Annonse

Etter natt kommer dag, og etter et Liverpool-tap blir laget som har slått dem det største symbolet på all styggedom i verden, som rak motsetning til de snille, ålreite, altruistiske og menneskevennlige julenissene fra Anfield. Denne uken var det hendig nok Paris Saint-Germain som slo dem, og selvsagt fikk Neymar en massiv runde hat. I sakens anledning er det verdt å minne om at universalgeniet Neymar har utallige kvaliteter han aldri får kred for, og her skal vi fokusere på pianoferdighetene. Søk på «Neymar piano» på Youtube og få en serie herlige, lekne, inspirerte musikkopplevelser i fanget. Klassisk? Samba? MBP? Bossanova? Jazz? Ingenting er vanskelig når renessansemennesket Neymar setter seg på krakken.   

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse