Annonse
00:00 - 23. november 2018

Referansetungt og nyskapende

Annonse

Anderson .Paak: Oxnard, Aftermath Entertainment, 2018

Rapperen Anderson .Paaks tredje album, dedisert Sør-Californias strender, er sammensatt og variert, men likevel en fryd for øret når humøret tillater det. Dr. Dre tar dessuten rollen som mentor for den musikalske nådebegavelsen på alvor, og står oppført både som utgiver, produsent og gjest. De to har åpenbart delt noen øyeblikk foran vinylkassene, for dette er både referansetungt og nyskapende i samme sveiv. Et av årets mest solide håndverk har det også blitt.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.