Annonse
00:00 - 23. november 2018

Michael Krohn og Valentinerne vrikker julen inn

Annonse

Christopher Nielsen er passe misfornøyd med at hans Misfornøyelsesbar i Oslo sentrum er nedleggingstruet. Derfor inviteres andre misfornøyde til en førjuls kulturfestival. 18., 19. og 20. desember kan man kan høre henholdsvis Michael Krohn & Geir Bratland, Valtinerne og til sist Sound of Mu og Masselys  synge, spille og vrikke julen inn. Misfornøyelsebar har også et fyldig program for de kronisk novembertriste.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.