Annonse
00:00 - 23. november 2018

Kebab på tirsdag

Annonse

I serien «Morgenbladet videreformidler rettelser fra lokalaviser» har vi denne uken kommet til Smaalenes Avis, som tar for seg Indre Østfold – Mysen, Trøgstad og så videre. Ungdomsredaksjonen U 20 skrev først at skoleeleven Kjell Herman kjøper kebab i hvert storefri. Dette stemmer ikke. Han kjøper kebab annenhver tirsdag. Smaalene retter og beklager. Vi stemmer i.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.