Annonse
00:00 - 30. november 2018

Kan bli så stort som helst

Annonse

girl in red: we fell in love in october/forget her (Marie Ulven, 2018)

Enkeltmenneskeforetaket Marie Ulven fra Horten har virkelig utmerket seg i det siste med låter som «i wanna be your girlfriend» og «summer depression». Og som eksponent for den noe udefinerte og ulne sjangeren bedroom pop skriver hun iørefallende melodier og tekster, som hun spiller inn og gir ut selv. Et forfriskende pust skrevet med små bokstaver hele veien, men samtidig en artist som kan bli så stor som helst.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.