Annonse
00:00 - 09. november 2018

Gradering av størrelse på penis i Kristiansand

Annonse

I sist ukes avis snakket vi med Ruth Vatvedt Fjeld, forfatter av Norsk banneordbok, som frykter at norske klassiske fy-uttrykk som kuksatan, piskadausen, bakfitteræv, fy vøler, svartpult og hælle måne forsvinner, til gode for shit, sisterfucker og cunt. Vi oppfordret deg, leseren, til å sende inn dine favoritt-tabuord til oss, så vi kan videreformidle dem til Fjeld, som dermed eventuelt kan ta dem med i neste utgave av ordboken. En av innsenderne var Jakob Berg. Han viser til et spesielt spennende bannefenomen i Kristiansand: Ord som graderer størrelse på penis. Her fra liten, via større og stor, til enorm: kug, kødd, kodde, slodde.

Fortsett gjerne å sende inn dine favorittbanneord til Søren Klype på soren.klype@morgenbladet.no.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Man fryser på ryggen av Ratkjes metalliske lydeffekter.