Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Saktemusikk

Annonse

Psychic Arm: Octopus, (Psychic Arm, 2018)

Folk var forferdet da Brian Wilson brukte åtte måneder på den mesterlige singelen «Good Vibrations» i 1966. Vel, hi-fi entusiastene Psychic Arm har brukt elleve år på å krype ut av Oslos katakomber med sin debut, selv med en nøyaktig protokollført Instagram-konto fra studio som skritteller. Resultatet er et klamt beist kalt Octopus, inneholdende snål kunst-pop, vindskjev jam-rock og noen iskalde musikalske landskap. En hyllest til 80-tallets svarteste kanaler, gjennomført med presisjon og omtanke. I en feiende flott innpakning.

Ando Woltmann

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.