Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Saktemusikk

Annonse

Psychic Arm: Octopus, (Psychic Arm, 2018)

Folk var forferdet da Brian Wilson brukte åtte måneder på den mesterlige singelen «Good Vibrations» i 1966. Vel, hi-fi entusiastene Psychic Arm har brukt elleve år på å krype ut av Oslos katakomber med sin debut, selv med en nøyaktig protokollført Instagram-konto fra studio som skritteller. Resultatet er et klamt beist kalt Octopus, inneholdende snål kunst-pop, vindskjev jam-rock og noen iskalde musikalske landskap. En hyllest til 80-tallets svarteste kanaler, gjennomført med presisjon og omtanke. I en feiende flott innpakning.

Ando Woltmann

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»