00:00 - 19. oktober 2018

Drømmer i full lengde

Det psykedeliske diskofunkbandet Hubbabubbaklubb er ute med etterlengtet debutplate.

Et flyvende sirkus har landet: Fra venstre: Jonas Wasa, Ole Petter Hergum, Morten Skjæveland, Pål Ulvik Rokseth og Ole Ulvik Rokseth.  Foto: Fredrik Harper

«Vi har alltid drømt oss bort i vår lille verden. Puslet med vårt, i vår boble. Det har vært en drømmejakt. En drømmetilværelse», sier Morten Skjæveland, vokalist i Oslo-bandet Hubbabubbaklubb, i et forsøk på å forklare tittelen på undergrunnskollektivets første plate: Drømmen drømmerne drømmer, på uavhengige Snorkel Records.

– Jeg har minner fra før jeg ble med i gruppa, sier bassist Ole Ulvik Rokseth.

– De hadde sessions i «grua», der vi bodde på Slependen. Jeg kom og tittet inn når de satt og jammet og laget musikk. Det virker som dette er basisen for hvordan bandet har gått frem, sier bassisten, som er lillebror til gitarist og synthist Pål Ulvik Rokseth.

Annonse