Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

De danske, kvinnelige surrealister

Annonse

Der Wien setter av et helt år til å hylle fire av sine største mannlige modernister, kan en denne høsten i København bli litt bedre kjent med tre danske, kvinnelige surrealister: Franciska Clausen, Rita Kernn-Larsen og Elsa Thoresen. Verk fra alle tre stilles ut i utstillingen «Kvindernes surrealisme» på Kunstforeningen GL Strand, mens samtidskunstner Kirstine Roepstorff har kurert en utstilling av maleriene til Rita Kernn-Larsen på GI. Holtegaard. «Du bør unne deg selv til å se dem begge», skriver anmelderen i avisen Politiken. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur

Disse intellektuelle tradisjonene er fullstendig ignorert innenfor akademia